KAYSERİ / KOCASİNAN - Mustafa Kızıklı İlkokulu

Eyl

HAYDİ ÇOCUKLAR BADMİNTONA!!!

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER,

Okulumuzda EKİM ayının başından itibaren Sınıf Öğretmeni MEHMET KESKİN antrenörlüğünde hafta içi 3 gün (dersten sonra 2 ders saati) “Badminton Egzersiz Kursu” açılacaktır.

Katılmak isteyen öğrencilerimizin velilerinin Mehmet KESKİN ’den veli izin dilekçesi alarak doldurmaları gerekmektedir.  Kursumuz ÜCRETSİZDİR.

Kayıtlarda 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize öncelik tanınacaktır.

Eyl

Kocasinan Belediyesi "Okul Temizlik Hijyen Ekibi" tarafından okul tuvaletlerimiz her hafta temizlenerek öğrencilerimize sağlıklı bir okul ortamı oluşturulmaktadır.

Detaylı temizlikle birlikte yeni nesil ilaçlama sistemi ile dezenfekte çalışması yapılmaktadır.

May

Bakanlığımızın seçkin dil uzmanları tarafından geliştirilen DİYALEKT ve DİYALEKT KIDS, her yaş ve seviyedeki kullanıcıların İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak üzere tasarlanmış web ve mobil tabanlı bir yabancı dil öğrenme platformudur. Başlangıç seviyesinden ileri seviyelere kadar İngilizce öğrenimini ücretsiz bir şekilde sağlayan DİYALEKT ve DİYALEKT KIDS’e tüm vatandaşlarımız EBA ya da e-Devlet şifresiyle erişebilir.

Mrt

Bakanlığımızın başlatmış olduğu "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi" kapsamında okulumuza kütüphane yapıldı.

KORONAVİRÜS- COVİD 19 'DAN KORUNMAK İÇİN OKULUMUZDA ALINAN TEDBİRLER

- Tüm sınıflara öğrencilerimizi bilinçlendirmek adına, sınıf öğretmenleri tarafından Koronavirüsten korunma tedbirleri ve Hijyen kurallarıyla ilgili sunumlar yapıldı.

- Sınıflara ve okulun belirli yerlerine Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan Koronavirüsten Korunma Yolları ve Dikkat Edilecek Hususlarla ilgili posterler asıldı.

- Okulun ortak kullanım alanlarına öğrencilerimizin ve tüm personelimizin kullanabilmesi için dezenfektanlar konuldu.

- Okula giriş ve çıkışlarda HES kodu kontrolü yapılmaya başlandı.

- Öğrencilerin okula girişi sırasında ateş ölçümleri yapılmaya başlandı.