KAYSERİ / KOCASİNAN - Mustafa Kızıklı İlkokulu

Ağu

ÖĞRENCİ SERVİS İHALE DUYURUSU

Mustafa Kızıklı İlkokulu Okul Servis Araçları Komisyonunca, 25/10/2017 Tarih ve 30221 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Okul Servis Araçları Yönetmeliği uyarınca öğrenci taşıma ihalesi yapılacaktır. Şartname koşullarını yerine getiren iştirakçiler İhale Şartlarını belirtilen evrakları Okul Servis Araçları Komisyonuna Dosya Halinde 01.09.2023 Cuma günü saat 12.00’ye kadar teslim edeceklerdir. İlgililere duyurulur.

Selim SÖNER

OKUL MÜDÜRÜ

Ağu

Okulumuzun dört öğrencisi genel zihinsel yetenek, resim ve müzik alanlarında girdikleri sınavlarda başarı göstererek BİLSEM öğrencisi olmaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve ailelerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bilim ve sanat merkezlerine kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz 14-31 Ağustos 2023  tarihleri arasında kayıtlarını yaptırabilecektir. Öğrencinin kayıt bölgesindeki BİLSEM  listesi için tıklayınız.

Tem

Okulumuza kesin kaydı yapılacak öğrencilerin kayıt alanımızda ikamet etmesi ve adreslerinin Ulusal Adres Veri Tabanında güncel olması gereklidir. Kayıt anında bir sorun yaşamamanız için aşağıda linki verilen E-Kayıt Sisteminden öğrencinin kayıt ile ilgili bilgilerinin kontrol edilerek bilgilerde yanlışlık olması durumunda ilgili Nüfus Müdürlüğüne başvurulması gerekmektedir.

Şehit ve muharip gazi çocukları ile özel eğitime ihtiyacı olan çocukların kayıtları durumlarını belgelendirmeleri şartıyla istedikleri  kuruma daha sonra nakil yoluyla yapılabilecektir.

COVİD-19 ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİ BİLGİLENDİRME REHBERİ